Gimmieraad van 2020/2021

Ons stel die nuwe Gimmieraad van 2020/2021 voor.

Baie geluk! Mag dit ’n opwindende en geseënde termyn wees.

Graad 8

Christi-Mari Coetzee, Carike Hattingh, Sandri van Rooyen, Bart du Plooy, Lourens Jacobs en Tobias van Dyk.

Graad 9

Mikayla Muller, Janet Naudé, Abigail Wentzel, Dewald Lubbe, Daneil Potgieter en Richter van der Merwe.

Graad 10

Amoré Badenhorst, Lieschen Beuken, Miqaé Esterhuizen, Selma Kotze, Laura Kruger, Elsabé Potgieter, Fransuné Venter, Marjuzél Venter, Jan-Hendrik Botha, Nathan Brunette, Philip Human, Wikus Liebenberg, Reinhardt Röntgen, Jacus Rousseau, Martin van Onselen en Benjamin Viljoen.

Graad 11

Natasha de Beer, Minelize du Toit, Alsuné du Toit, Karmen Fouché, Sonika Grobler, Danielle Groenewald, Juné Holm, Wiané Joubert, Emma Nel, Miré Pienaar, Elri Prinsloo, Ilse Roodt, Sunel Smit, Marla Stear, Christine Steyn, Ané Strydom, Milana van der Merwe, Kayla van der Ryst, Anika van der Westhuizen, Jana van Rheede van Oudtshoorn, Jacqueline van Rooyen, Chloé Werkman, Christopher Albertus, Marno Blaeser, Rynard Botha, James Botha, Josua Coetzee, Andrew du Plessis, Pieter-Louis Fouché, Louis Fourie, JP Frauendorf, Phillip Jonker, Hannes Koornhof, George Kotze, Micha Kriek, Franco Naude, Hendrik Nel, Heinrich Raubenheimer, Reynard Rossouw, Juandré Uys, Coenraad van Graan, Michael van Rooyen, JC van Wyk en Renier Vermaak.